Geluiddempende panelen

Wij zijn specialist in geluiddempende panelen en hebben verschillende panelen van 90 cm lang en 30 cm breed in ons assortiment. Panelen geven een rustiger beeld dan bijvoorbeeld losse tegels (30x30 cm) onder elkaar.

Geluiddempende wandpanelen

Geluiddempende wandpanelen zijn langer van formaat dan de geluiddempende tegels. De wandpanelen lijken daardoor een soort van zuil, wat een rustiger beeld geeft dan losse tegels onder elkaar. Dit wordt meestals als rustgevender ervaren in een omgeving zoals een huiskamer, kantoor of thuisbioscoop. Met onze machines produceren wij zelf de geluiddempende wandpanelen. Hiervoor gebruiken we het beste akoestische schuim dat er is. Dit schuim is alleen beschikbaar in de kleur donkergrijs/antraciet. Het is niet mogelijk om het schuim in een andere kleur te spuiten, doordat het schuim open is. Daarnaast is het schuim wel brandvertragend behandeld.

Geluiddempende plafondpanelen

De geluiddempende panelen kunnen ook op het plafond bevestigd worden waardoor het geluiddempende plafondpanelen zijn. Wanneer je grote oppervlaktes op het plafond wil bekleden met schuim, kan dit ook rustiger overkomen dan wanneer je voor tegels kiest. In ons webshop assortiment hebben we drie verschillende geluiddempende panelen:

  • Paneel broadband, deze panelen dempen frequenties in een brede band.
  • Paneel convex, deze is halfrond en is hetzelfde als de convex tegel alleen dan langer.
  • Paneel mushroom, deze lijkt van de zijkant op een paddenstoel en is hetzelfde als de mushroom tegel maar dan ook langer.

Alle 3 de soorten panelen zijn 30x90 cm en kunnen zowel aan de wand als aan het plafond worden gemonteerd door middel van lijmkit. Eventueel kan er ook gecombineerd worden met dezelfde tegels.

Geluidsdempende panelen kopen

Wil je graag geluidsdempende panelen kopen? In onze webshop bieden we de standaard maten aan van 90 cm lang en 30 cm breed, waarbij we verschillende vormen en diktes beschikbaar hebben. Bij een bestelling vanaf €100,- is de bezorging gratis in Nederland en binnen 1 tot 2 werkdagen wordt het verstuurd. Mocht je het graag op maat willen laten maken, dan is dit ook mogelijk! Voor speciale maten kan je ons een mailtje sturen en dan zullen we zo snel mogelijk reageren. Ook voor wanneer je nog graag advies op maat wil hebben, we helpen je graag!