Thuisbioscoop Groot

Bekijk deze gave thuisbioscoop met groot scherm. Voor een betere akoestiek zijn er BigBlock acoustic foam tegels rondom het scherm geplaatst.

Akoestische producten gebruikt van BigBlock:

Foto van de grote thuisbioscoop:

Overweeg je een thuisbioscoop of wil je deze optimaliseren? Het kan een uitdaging zijn, en het kan prijzig worden. Maar het kan ook betaalbaar en eenvoudig. Lees hier hoe je dit doet.

Grootte van je thuisbioscoop

Bij het optimaliseren van je thuisbioscoop is de omvang belangrijk. Denk aan de aanwezigheid van deuren, ramen, de soort vloer en de locatie (kelder of zolder). Hoe geluid zich gedraagt in verschillende ruimtes is essentieel. Geluid bestaat uit luchtdrukveranderingen en trillingen. In grotere ruimtes verspreidt geluid zich meer en kan een echo ontstaan. Overweeg de positie van speakers, de akoestiek van de vloer en het plafond, en de plaatsing van meubels.

Beter geluid in je thuisbioscoop

Akoestisch schuim kan de geluidskwaliteit in je thuisbioscoop verbeteren. We bieden diverse soorten akoestisch schuim: Wedges, Bass traps, Tegels, Panelen en Monitor pads, en complete sets afgestemd op verschillende ruimtes.

Hulp nodig?

We adviseren graag bij de keuze en plaatsing van akoestisch schuim. Stuur een foto van je ruimte en we helpen met een passende oplossing.