Projecten

Vanuit deze pagina laten we je graag voorbeelden zien van gave projecten en ruimtes van onze klanten. BigBlock levert akoestisch schuim aan voor elke ruimte. Zonder akoestische behandeling gaat jouw ruimte echt geen goed geluid geven. Akoestisch schuim is de eerste stap die je moet zetten, wij helpen je daar graag bij.

Ruimtes

Of het nou gaat om een muziek studio, thuisbioscoop, gameruimte of repetitieruimte, met BigBlock akoustic foam producten maak je elke ruimte soundproof.

BigBlock levert niet alleen producten, maar denkt ook echt met je mee. Geen project is te klein of gek genoeg voor ons. Door onze jarenlange ervaring in de wereld van akoestiek kunnen wij jou wel onderbouwde adviezen geven. Van game ruimte tot aan een opname studio. We hebben het allemaal al eens gedaan. Zie hier onze voorbeelden.

Muziekstudio

Ben jij een (beginnend) DJ, en wil je muziek opnemen? Of ben je een zanger die graag een plaatje opneemt. Misschien gewoon voor je plezier of misschien als professioneel artiest. De kwaliteit van het geluid is, en dan maakt het niet uit wat je doet, enorm belangrijk.

Wij hebben verschillende soorten studio’s voorzien van akoestische panelen. Op maat afgemeten helemaal naar wens voor de klant. Omdat wij alles in eigen beheer hebben en doen kunnen we speciaal voor jou akoestische panelen, wedges of pads maken, zodat deze precies in jouw studio passen.

Bekijk onze muziekstudio projecten

Repetitieruimte

Stel je hebt een repetitieruimte, je speelt ook nog eens in een band. Jij bent de drummer of drumster, daar zal je partner al niet blij mee zijn in huis. Maar nog veel erger, jouw band heeft geen repetitie ruimte. De enige die voor handen is, is die van jou. Daardoor zitten jullie iedere week bij jou in huis. Dan wil je toch wel dat je zo min mogelijk geluidsoverlast veroorzaakt zeker? Daarnaast is het ook nog eens van noodzakelijk belang dat de kwaliteit van je geluid optimaal is. Met onze akoestische schuim panelen sla je twee vliegen in één klap! Je vangt het geluid op zodat dit niet overal luid hoorbaar is. En doordat het geluid wordt opgevangen gaat het niet rondzweven en verbeter je de kwaliteit van je akoestiek. Wat wil je nog meer?

Bekijk onze repetitieruimte projecten

Oefenruimte

Veel van onze klanten hebben een eigen oefenruimte. Wij helpen hen met onze producten om hun akoestiek te verbeteren en de oefenruimte soundproof te maken. Zie hieronder een selectie van klanten en hun gave ruimtes.

Oefen jij veel in huis en heb je daarvoor je eigen oefenruimte? Heb je al je benodigdheden al in orde om van amateur tot pro te geraken?

Bekijk onze oefenruimte projecten

Gameruimte

Ben jij een gamer die tot in de vroege uurtjes doorgaat? Maar eigenlijk val je daar enorm je familie of je buren mee lastig? Dan is ons akoestisch schuim echt een oplossing. Niet alleen wordt de geluidsoverlast hiermee verholpen, de kwaliteit van je geluid gaat ook nog eens omhoog.

Neem eens een kijkje in de projecten die wij hebben verricht op het gebied van gamen.

Bekijk onze gameruimte projecten

Thuisbioscoop

We hebben ook klanten die een thuisbioscoop hebben. Wij helpen hen met onze producten om hun akoestiek te verbeteren en de thuisbioscoop soundproof te maken. Zie hieronder een selectie van klanten en hun gave thuisbioscopen. Ben jij zo’n grote filmfan dat je je eigen thuisbioscoop hebt gecreëerd? Dan zou het zo maar eens kunnen zijn dat je geïnteresseerd bent in onderstaand stuk tekst. Dit gaat namelijk over hoe je ervoor kunt zorgen dat met weinig moeite je thuisbioscoop niet alleen als een bioscoop eruit ziet, maar ook nog eens als een bioscoop klinkt.

Bekijk onze thuisbioscoop projecten